5e  DOMMEL REGATTA  2003

Startpagina

Na de succesvolle lustrumregatta vanwege het 10-jarig jubileum van RV De Hertog, zal ook de 5e editie van deze tijdrace over de Dommel extra aantrekkelijk worden gemaakt.

Via deze link, te bereiken onder
www.hertog.org, zal straks voorafgaand aan de wedstrijd allerlei nuttige info worden geplaatst. Deze informatie zal in de acht weken voorafgaand aan de wedstrijd in ieder geval iedere drie dagen worden aangevuld.

Op deze site kunt u ten aanzien van de Dommel Regatta 2003 de volgende informatie inzien:

 

Inschrijven kan straks via het webadres: regatta@hertog.org onder vermelding van “wedstrijdleiding Dommel Regatta”. Via dit email adres kunt u ook informatie verkrijgen.

De succesvolle octuple / dubbelacht wordt ook komend jaar gestart. Er zijn zowel de heren 8x+ als de dames 8x+ uitgeschreven. Wij hopen wederom op een goede inschrijving in dit spectaculaire nummer.

Verder doet het ons een bijzonder plezier te kunnen melden dat de KNRB de Dommel Regatta heeft geselecteerd om deel te nemen aan het “Go Row klassement”. Dit klassement wordt m.i.v. 2003 geintroduceerd door de KNRB en is bedoeld om het junioren roeien te stimuleren. De KNRB zal een klassement bijhouden en publiceren van junioren roeiers die aan dit klassement deelnemen. Hierover wordt u nog apart geinformeerd via het bondsblad “Roeien”. De organiserende verenigingen en de KNRB zullen ter ondersteuning nog een aan aparte poster laten maken.

Dit initiatief van de KNRB ondersteunt de organisatie van de Dommel Regatta van harte. Speciaal voor dit klassement wordt voor de 5e editie van de Dommel Regatta de nummers M16 2x, M18 2x, J16 2x en J18 2x uitgeschreven.

Wij hopen op een grote belangstelling voor de komende Dommel Regatta. Meer informatie is hieronder terug te vinden.


Klik hier voor de Dommel Lustrum Regatta evaluatie.Naar de startpagina.